BONIFATIUS KLOOSTERPAD

LIEFDESBRIEF VAN NON DOLEROSA SCHETST ONVERVULD VERLANGEN.

‘We leefden van het ritme der seizoenen’, vertelt de non Dolerosa in een smartelijke brief aan haar geliefde Querido. Haar woorden klinken ijl en verdrietig in het lijkenhuisje bij de romaanse kerk van Marum.

 

Lees meer ...

ETAPPE 5: DRACHTEN -  DE WILP

42 - 44 - 41 - 29 - 24 - 25 - 91 - 98 - 99 - 52 - 54 - 51 - 35 - 30 rechtdoor richting Strandheem en Jilt Dijksheide. RA naar Trimunt, LA Natuurpad, na autosloperij RA, pad komt uit op Leidijk RA en LA Kloosterweg. Bij bos LA fietspad naar Noordwijk en stukje geelrode paaltjesroute rechts aanhouden en terug naar Kloosterweg, op Postdijk RA viaduct A7 over. Postdijk uitlopen tot Haarsterweg. Rechts van kruispunt zit B&B De Haar. U kunt ook doorlopen naar De Wilp. Dan LA op krui­sing en LA boerenpad Witte Nonnenpad door Haarsterbosch. terug op Haarsterweg LA en RA Bareveld naar De Wilp (22) over Achterwijkse weg en dorpsrondje De Wilp.

 

Download route hier.

't Stee fan Anne P.

Rottevalle is een dorp dat kan bogen op een rijke geschiedenis. In het historische hart van het dorp ligt B&B en vakantiewoning 't Stee fan Anne P. Van buiten authentiek en van binnen van alle gemakken voorzien. Wie wil kan in de bedstee liggen, maar er is ook een comfortabele slaapkamer met heerlijke

bedden. Klein genieten, in Rottevalle kan het. Het vorstelijke onderkomen ligt vlakbij het Bonifatius Kloosterpad en rond het dorp zijn talloze wandelroutes, waaronder die over een oud monnikenpad (Mûntsegroppe), mogelijk.

Brouwersgrêft 5,

Rottevalle; 06-15221260; www.tsteefanannep.nl